/Krijesa të ÇUDlTSHME në Ksamil, qytetari: I pashë nga afër, janë..

Krijesa të ÇUDlTSHME në Ksamil, qytetari: I pashë nga afër, janë..

Disa krijesa të pazakonta janë filmuar mëngjesin e sotëm në bregdetin e Ksamilit.

Ato janë filmuar nga një qytetar, videoja e të cilit ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Krijesat lëvizin në ujë dhe shihet se nxjerrin vetëm një pjesë të trupit të tyre lart.

Qytetari shprehet i vendosur se janë peshkaqen.

Ai thotë se kjo duket qartë nga lëvizja që bëjnë dhe bishti i nxjerrë mbi sipërfaqen e ujit.

Qytetari shkruan:

Prsh ne brigjet e ksamilit peshkaqen. Peshkaqen. Shikojeni ecjen qe bejn ne det. Nuk zhyten si delfin, I pash nga afer.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1586422000642