Krijoi lidhje jashte martesore me kolegen e zyres,ja ndihma qe kerkon tani

  0
  300

  Ai vuri në rrezik punën e tij por akoma dhe më tepër familjen… Një pasion që lindi me njërën prej kolege të punës po i kushton shumë.

  Ja çfarë i shkruan ai psikologes së ‘The Sun’.

  U fiksova me atë që ditën e parë që erdhi në punë.

  Unë jam 38 vjeç dhe jam i martuar e kam dy djem, por raporti me bashkëshorten ka filluar zbehet në aspektin seksual dhe kjo më bën që herë pas here të kërkoj eksperienca të reja.

  Ajo është 21 vjeç dhe historia mes nesh nisi shumë shpejt… ndërsa ishim duke punuar në zyrë unë e putha dhe më pas bëra seks me të. Tani vazhdoj e takoj vazhdimisht por më vjen keq për bashkëshorten sepse ajo nuk e meriton ta tradhtoj, por unë nuk di çfarë të bëj sepse nuk e ndaloj dot veten kur vjen puna tek vajza e re”.

  Përgjigjja e psikologes

  “Nëse e do bashkëshorten tënde atëherë mos e tako më kolegen dhe mos e tradhto me asnjë tjetër. Përkushtohu ndaj saj dhe bisedo për të zgjidhur çdo problem që mund t’iu ketë lindur ndër vite sa i takon raporteve intime”.