Krize ne kinematografine e filamve me pulle te kuqe,nuk gjenden aktore meshkuj,ja cili eshte raporti…

    0
    293

    Ken Shimizu, (foto poshtë) aktori i filmave porno në Japoni dhe i konsideruar si “Cristiano Ronaldo i seksit” ka lëshuar alarmin për mungesën e meshkujve në këtë industri.

    “Ne jemi një specie në zhdukje” – ka thënë Shimiken. “Jemi vetëm 70 aktorë meshkuj që duhet të përballojmë 10 mijë femra”. Megjithatë industria e pornos vazhdon sjellë miliarda. Është llogaritur se vetëm në një vit kompanitë pornografike marrin deri në 20 miliard dollarë në vit.

    Ken Shimizu