/Kroati që po “çmέnd ” sέrbët: Në gjοks mban shqiponjën dhe flamurin kroat (Video)

Kroati që po “çmέnd ” sέrbët: Në gjοks mban shqiponjën dhe flamurin kroat (Video)

Në anën e majtë të gjoksit ka shqiponjën, kurse në anën e djathtë simbolin kroat.

Nën shqiponjën ka shkruar “Braça Vëllezër”, kurse në anën e majtë “Za dom spremni” (Për vendlindjen në gatishmëri), parullë e njohur kroate.

Ky i ri që pasqyron vëllazërinë shqiptaro kroate është bë cak i sulmeve nga serbët në rrjetet sociale, transmeton Gazeta Lajm.

Mirëpo ai nuk çan fort kokën, por me krenari promovon flamurin e Kroacisë, Kosovës dhe Shqipërisë.  

SHIKO VIDEON