/KrokodiIi i madh ecën me qetësi përmes veturave, në një sallon në Meksikë (Video)

KrokodiIi i madh ecën me qetësi përmes veturave, në një sallon në Meksikë (Video)

Një krokodiI i madh është filmuar duke u endur përmes veturave të reja në një sallon veturash të Chrysler.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, kafsha me qetësi e ka eksploruar dyqanin ndërsa është filmuar nga punëtorët e tronditur në qytetin e Puerto Vallarta në Meksikën perëndimore.

Krokodili mund të shihet duke ecur në mes të makinave dhe shitësin si dhe një njeri mund të dëgjohet duke thirrur shërbimin e Mbrojtjes Civile.