/Kryebashkiaku shqiptar: Nga nesër të gjithë qytetarët do udhëtojnë falas me urban (Ja për sa kohë)

Kryebashkiaku shqiptar: Nga nesër të gjithë qytetarët do udhëtojnë falas me urban (Ja për sa kohë)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka bërë me dije se të gjithë qytetarët do të mund të udhëtojnë falas me autobusë urbanë.

Kjo “ofertë” do të jetë vetëm për muajin dhjetor.

“Kemi vendosur që muajin dhjetor i gjithë Transporti Publik në Prishtinë të jetë falas. Kjo do të na kushtojë një pjesë të buxhetit, por mendojmë se ja vlen”, shkruan Ahmeti.

Ai ka kërkuar nga qytetarët të tregohen të kujdesshëm për mbrojtjen e shëndetit në kohë pandemie.

“Zbatimi i të gjitha rregullave dhe masave mbrojtëse kundër K0VlDlT mbeten në fuqi dhe janë të obligueshme për secilin që udhëton me këta autobusë”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.