/Kryemadhi flet në emision, qytetarët Ium akuzash: O e pangopur, jeni për në bu.rg!

Kryemadhi flet në emision, qytetarët Ium akuzash: O e pangopur, jeni për në bu.rg!

Padyshimi çifti Meta, më i njohuri i politikës, janë edhe ndër më të përfolurit.

Të cilësuar si politikanë të përfshirë në disa skandaIe korr.upsioni, ata janë ndër më të padëshiruarit nga masat, që me anë të atyre që shprehin në rrjetet sociale, kanë kuptuar së çdo lëvizje e tyre ka për qëllim pushtetin dhe paratë.

Një lum akuzash hidhet ndaj çiftit Meta-Kryemadhi edhe në rrjetet sociale.

Komentet e qytetarëve e kanë “gjunjëzuar” kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi, gjatë kohës që ishte e ftuar dje në emisionin “Open” të Eni Vasilit.

Komentet e mëposhtme janë vetëm një pjesë e akuzave që qytetarë kanë shprehur për kryetaren e LSI.

Jeta e luksit e çiftit Meta-Kryemadhi të cilët shkollojnë fëmijët në shkollat më të mira të botës me taksat e popullit shqiptar gjithnjë ka sjellë reagime negative dhe nuk kalohet pa përmendur.