/“Kryeministri Edi Rama jep dorëheqjen”, media turke pIas b ombën

“Kryeministri Edi Rama jep dorëheqjen”, media turke pIas b ombën

Ngjarja e Klodian Rashës dhe dorëheqja e ministri të Brednshëm Sandër Lleshaj ka bërë jehonë edhe në mediat ndërkombëtare.

Protetsat e ditës së djeshme dhe të sotme u raportuan në disa nga mediat më prestigjoze,

ndërkohë që për dorëheqjen e Lleshaj media turke “ahaber.com.tr” i ka kushtuar një artikull të veçantë.

Por në titull kjo media ka shkruar se dorëheqjen e ka dhënë kryeministri Edi Rama, ndërkohë që e rregullon brenda në tekst, ku shkruan se Rama ka pranuar dorëheqjen e Sandër Lleshajt.