/Kryeministrit Rama i ndodh e papritura në Sarandë, ndërhyjnë bodyguardët (VIDEO)

Kryeministrit Rama i ndodh e papritura në Sarandë, ndërhyjnë bodyguardët (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka vizituar sot qytetin e Sarandës, për të inspektuar punimet në kantierin e Lungomares së qytetit, e cila është 1.1 km e gjatë dhe këtë vit në verë do të presë turistët e parë.

Por një incident ka ndodhur gjatë vizitës së kreut të qeverisë. Një qytetare është revoltuar gjatë ditës së sotme dhe ka ‘çarë’ rrethimin e bodyguardëve të Ramës, për ti treguar këtij të fundit ankesën e saj.

Siç shihet në video, teksa Rama bashkë me truprojat po inspekton zonën, një grua i afrohet rrethimit të sigurisë së kryeministrit dhe e “shpërthen’ atë.

Nuk dihet se çfarë ankese ka pasur qytetarja.

Në pamje shikohet që njëri nga bodyguardët lëviz dhe e ndalon qytetaren, duke mbrojtur Ramën.

https://www.instagram.com/p/CK9Ao0pBv9P/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=971&rd=https%3A%2F%2Ftelevizioni24.com&rp=%2F2021%2F02%2F06%2Fkryeministrit-rama-i-ndodh-e-papritura-ne-sarande-nderhyjne-bodyguardet-video%2F%3Ffbclid%3DIwAR3aCMZmgUWt9QsuUKmdYkYju8RITzeuuaGxpxQ0FYETrkAFJ0hhppUCaCo#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2890.0999999896158%2C%22ls%22%3A2847.699999983888%2C%22le%22%3A2870.299999980489%7D

https://www.instagram.com/p/CK9Ao0pBv9P/?utm_source=ig_embed&ig_mid=6253FE6A-2B70-45A0-949E-164758DEA56D