“Ku JENl mi gra, se erdhi UlSKl”, postimi i Ylli i Shametit është EPlK

  0
  296

  Kostaq Papa, deputeti i opozitës parlamentare, tërhoqi vëmendjen ditëne enjte me një dekIaratë që bëri.

  Qëllimi i tij ishte të bënte thirrje për respektimin e fe;mrës, por ajo që tha u kthye shpejt në viraIe.

  “Kur kisha kaçurrela dhe lekë, f;emrat pranë meje pi;nin më shumë ui;ski se ujë”, tha mes të tjerash Papa dhe në rrjetet sociale kanë nisur komente nga më të ndryshmet.

  Ajo që Papa ka thënë nuk i ka shpëtuar edhe qendërmbrojtësit Ylli Shameti.

  Gjirokastriti, i cili tani është pjesëe Gjilanit në Kosovë, ka postuar një foto në llogarinë e tij në “Instagram”, shoqëruar edhe me një mesazh:

  “Ku jeni mi gra, se erdhi ui;ski”.

  Sigurisht një shaka e Shametit, nxitur nga dekIarata e deputetit Papa.