/“Ku rvë e vogëI, sa e ke numrin e GJ0KSlT”, i flet 18 vj eçares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën

“Ku rvë e vogëI, sa e ke numrin e GJ0KSlT”, i flet 18 vj eçares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën

K*rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet 18 vjecares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën.

Ng.acmimet dhe telashet nëpër rrjetet sociale duket se janë bërë të pafundme, sidomos mes të rinjve që nuk ngurojnë të “gjuajnë” njëri-tjetrin.


Një rast i tillë ka qenë edhe ai një 18 vj eçareje nga Tirana, e cila e ka gjetur veten në një bisedë ofenduese dhe kë.rcënuese pasi i ktheu përgjigje një “vajze” në Instagram.

Sipas saj, në të vërtetë, prapa këtij profili fshihej një mashkull, i cili filloi ta pyeste për gjëra in.time, duke kaluar edhe në ofe.ndime.

Por kur vajza i është përgjigjur keq, personi në fjalë, me sa duket disa vite më i madhe se 18 vj eçarja, ka filluar të “bëjë si i fortë” dhe e ka kë.rcënuar.

Në një denoncim ”, adoleshentja e revoltuar shprehet se:

Përshëndetje me vjen nje mesazh ne instagram nga një adres fallco, një pjesë të bisedës po ua dergoj me poshtë.

Me vjen shume inat kur njerëzit marrin kofidenca që nuk ua ka dhënë njeri me dikë që nuk e njohin fare dhe në momentin kur i përgjigjesh keq fillojnë e shajnë(tipike shqiptare).

Plus me adresa anonim jemi të gjithë të fortë, kurse me emër nuk del njeri
Personi ne fjale pretendonte qe ”me njihte mire”,mendoj se do këte qene ndonje i fiksuar sepse kishte kohe qe me ndiqte ne insta dhe me komentonte neper foto.

Por s’kemi folur me perpara asnjëherë, unë mendoja se ishte vajze.Pastaj ne momentin ku une po i thoja se me adrese fallco ju merrni shume kofidenca dhe zemer,personi nisi te of.endoj.

Une as e kam share, as e kam ofe.nduar.Arsyeja pse u drejtova te ju ishte sepse ishte nje adrese me shume ndjekes,

dhe mendoj se do i kete folur shume vajzave dhe ne momentin kur ato mund ti jene kthyer sado pak, ky person ka vazhduar me ate qe quhet “cy.ber bu.llying”.