Lajme

Kujtoi se askush s’po e shihte, gruaja Ië nam me atë që i bën “Z0GUN”

Pamjet jo shumë të hijshme të një gruaje që hyn në dyqan dhe spërkat me vëmendje zonat e saj intime me një parfum,

janë kapur nga kamerat e sigurisë dhe janë shpërndarë gjerësisht në rrjet.


Gruaja mbante veshur një fustan deri tek gjuri dhe në një vend publik si di dyqani ajo fillimisht spërkat dorën dhe më pas qafën me parfumin e marrë nga rafti.

Pas kësaj ajo shkon ta vendosë aty ku e mori, por heziton.

Shikon rreth e rrotull për të kontrolluar nëse dikush po e vëzhgon dhe më pas heq skajin e saj dhe fillon ta hedhë parfumin mes kofshëve të saj.“Daily Mail” shkruan:

“Por, gruaja nuk e dinte që gjithë këtë veprim po e bënte poshtë kamerave që për fatin e keq të saj kanë filmuar çdo lëvizje dhe ajo përfundoi duke u ndarë edhe në media”