/Kujtoi se po ia dërgonte BURRlT ,gruaja e ndan GABlMlSHT Videon me puIIë në facebook

Kujtoi se po ia dërgonte BURRlT ,gruaja e ndan GABlMlSHT Videon me puIIë në facebook

Një grua ka mbetur e turpëruar pasi ka ndarë gabimisht një video të sajën intime me rreth 2,000 njerëz në Facebook.

Nëna e dy fëmijëve kishte bërë një video për bashkëshortin dhe do t’ia dërgonte me mesazh pri vatësisht,por gabimisht e bëri pu blike.

Videoja “e nxehtë” që tregonte Zeinepa Galibova nga Bullgaria supozohej të shihej vetëm nga sytë e bashkëshortit të saj,i cili punonte në Mbretërinë e Bashkuar.

Galibova e kishte futur videon e saj si ‘story’ në Facebook duke shokuar kështu miqtë dhe familjen e saj.

Klipi me “pullë të kuqe” u pa dhe nga djali 20-vjeçar i gruas,i cili ka thënë

për mediat lokale që nuk do të kthehet në shtëpi për të paktën pesë vjet për shkak të sikletit.