/“KUJTOVA SE BlNTE SHI, ATA ISHIN LOTËT E MI”,shpë rthen në ZEMËRlM gazetari ndaj Metës e Kryemadhit

“KUJTOVA SE BlNTE SHI, ATA ISHIN LOTËT E MI”,shpë rthen në ZEMËRlM gazetari ndaj Metës e Kryemadhit

Në një reagim ironik dhe taIIës ka bërë gazetari Bledi Mane për Iotët e Monika Kryemadhit në emisionin e Eni Vasilit.

“I njoh Monen e Liken dhe ua njoh biznesmenet dhe kri minelet qe mbajne ne presidencë dhe ne parti. Çiftin Meta nuk e kerc enon askush”, ka thënë Mane, ndërsa shton se ëshë fy;erje ti kërc ënosh ata.

Shkruan Bledi Mane
KUJTOVA SE BINTE SHI, ATA ISHIN LOTËT E MI

Mbreme direkt ne televizionin Top Channel, nje tjeter dibrane q;ante e ule riste. Qu;rravitej se e kishin kerc enuar atë dhe vajzen e saj te vogel.

Madje per ta mbrojtur, vajzen e vogel e kishte larguar nga republika e rrez ikshme ku burri i saj eshte president dhe e kishte çuar te studione ne nje kolegj privat ne Londer.

Qa nte mbreme Monika dhe mes Ioteve tregonte se edhe dy femijet e tjere me te rritur, ne Angli i kishte çuar per studime. Gazetaret e ftuar ne studio u preken. Iotonte Monika, pez;matohej Eni Vasili, hidh eroheshin edhe dy Mentorët: ai Nazarko, ai Kikia. Ndersa Anila Basha guIçonte nga desh perimi sesi zonja e pare e Shqiperise po shfaqte hapur fri;ken e kerc enimeve.

Te k;ercenosh Moniken e Ilir Metes eshte fy;erje. Eshte fy;erje ndaj karakterit njerezor shqiptar. Eshte f;yerje edhe per vetë shpagimin. Kushdo ne kete vend ka 25 vjet qe ua njeh me dhembe e me dhemballe mek atet çiftit presidencial.

Keta te dy nuk i ka kerc enuar e nuk do i kerc enoje askush me fjale e me vepra edhe kur u v;odh floriri ne Krrabe, edhe kur u vr ane 4 protestues ne vitin 2011, edhe kur kane bur gosur kundershtaret politike.

Une personalisht i njoh te dy, edhe Monen edhe Liken. I njoh dhe ua njoh biznesmenet dhe kri minelet qe mbajne ne presidencë dhe ne parti. Çiftin Meta nuk e kerc enon askush jo sepse kane fr;ike por kerc enimi me i mire i shqiptareve eshte me votë. Votat tona i kane nxjerre ne opozite dhe votat tona do i nxjerrin ne pension permanent iliret, moniket, petritet, edët, berishët, bashët.

Mbreme teksa Monika q;ante, une uIerisja pse ata gazetare nuk e pyesnin se ku i gjen 150 mije paund anglezë familja Meta. 150 mije paund qe arsimohen çdo vit 3 femijet e tyre jashte Shqiperise.

Me paratë e kr imit arsimohen femijet e në këtë mesele edhe dy femijet e tyre te rritur elaborojne mek atet. Ata dy femije duhet te pyesin dy prinderit e tyre: -Babi, mami ku i gjeni l lekët per te na arsimuar ne? Arsimimi yne paska njolla kr imi!… Nexhmije Hoxha dhe burri i saj vr anë dhe masa kruan 24 mije shqiptarë dhe askush nuk i ker cenoi. Ilir Meta vetëm 4 ka vr are deri tani. Kush beson ne kerc enimet ndaj Monës le të ng;ujohet te Fakulteti Juridik.