Kur arkitektura shqiptare dështon, shkrihuni së qeshuri (FOTO)

    0
    415

    Shpesh herë na ka rastisur të shikojmë disa objekte të “çuditshme” dhe nuk i japin dot shpjegim ndërtimit apo formave të tyre.

    Këto janë disa foto ku shqiptarët e kanë “qarë” punën e tyre.

    Fotot janë publikuar në rrjete sociale.