syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kur juria kthehet dhe shikon djalin, nuk arrijne dot të mbajnë Iotët…Kjo video po bën namin!

22-vjeçari Vernon Barnard jeton në Afrikën e Jugut dhe ëndërron të bëhet një këngëtar i famshëm.

Gjithkush që e ka dëgjuar ka thënë se ai është shumë i aftë në të kënduar dhe kështu e mendon edhe juria e “The Voice South Africa”, transmeton lajmeflesh.com

Por kur, gjatë performancës, një nga gjyqtarët u kthye për ta zgjedhur këtë zë, ai nuk mundi t’i mbante lotët, sepse Vernon është një djalë shumë i veçantë:

I riu ka lindur me një glaukomë: Deri në moshën 5-vjeçare ai mund të shihte, por pastaj gjërat u përkeqësuan nga dita në ditë.

Përkundër 16 operacioneve, djali u bë plotësisht i verbër.

Tani versioni i tij i këngës nga One Direction, “Story of My Life”, është shpërndarë në të gjithë vendin, përcjell lajmeflesh.com. Djaloshi është tashmë ylli i këtij edicioni të shfaqjes së talenteve.

Shpresojmë që ëndrra e tij për t’u bërë një yll i madh do të realizohet: Paç fat!