/Kur kυnata ta kaII dasmën, dasmorët e hαrrojnë nυsën dhe… (Video)

Kur kυnata ta kaII dasmën, dasmorët e hαrrojnë nυsën dhe… (Video)

Kur kunata fillon ti dr i d hë , dasmorët e ha rrojnë edhe nusen Kryesisht në ndonjë dasmë,

fokusi është te çifti që martohet, por në këtë rast ishte te kunata.

Ky rast ka ndodhur në Rumani, me ç’rast krushqit nuk kishin të ndalur me h edhje të parave në drejtim të saj, gjë që mund të shihni pamjet . 

Shikoni videon më poshtë:

SHIKO VIDEON KËTU