Lajme

Kur Mαgjia shkon kεq, Prezαntueses i ngυlet gοzhda dhe… (VIDEO)

“Numrat” magjisë janë argëtuese. Por duket se një i tillë, në një emision televiziv të mëngjesit në Poloni, shkoi ga b im.

Magjistari gjatë një performance të tij lë n d oi prezantuesen e emisionit.


Prezantuesja e emisionit, Marzena Rogalska u lëndua pasi magjistari, që ishte i ftuar në emisionin,

duke dashur që të tregojë aftësitë e tij në truke go di ti dorën e saj në një qese letre, brenda saj ishte një gozhdë. Dhe përfundimin shikojeni vetë!