/Kur të rmeti të zë tek berberi, momente sa DRAMATlKE aq edhe gazmore të kapura nga kamerat

Kur të rmeti të zë tek berberi, momente sa DRAMATlKE aq edhe gazmore të kapura nga kamerat

Më i fuq.ishmi ishte ai i orës 16:00,Iekundjet e të cilit u ndjenë edhe në Kosovë, shkruan lajmi.net.

Nëpër media dhe rrjete sociale janë publikuar imazhe dhe video të shumta që tregojnë momentin kr.itik dhe reagimet e njerëzve gjatë Iëkundjeve.

E padyshim njëri nga momentet më interesante ishte tek një floktar, dhe reagimet e klientëve të tij që në ato moment po pr.enin flokët.

https://www.facebook.com/gazetatema/videos/424174118457574/