/“Kur të vdεs me hidhnί sheqer mbi vαrr”, shοkοn gruaja shqiptare nga…

“Kur të vdεs me hidhnί sheqer mbi vαrr”, shοkοn gruaja shqiptare nga…

Nexhmia jeton prej 20 vitesh në emig/racion dhe kthehet sot në Shqipëri për të ftuar motrën e saj,

Lumturien në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea,

sepse dëshiron ta bëjë për herë të parë të lumtur.

Ajo rrë/fen rreth martesës së motrës së saj në vitin 1971 me shkesi dhe se bashkëshorti i saj kishte probleme me alk/oolin.

Familja e tij e përb/uzte, nuk kishin të ardhura ekonomike, ndaj të gjithë i thonin të div/orcohej prej tij, por atëherë konsiderohej t/urp.

“Kur ishte me djalin e tretë, motra nuk i mbante dot.

VIDEO KËTU