/Kurrë më nuk do VUANl nga koIIa!SHTYPNl 2 banane dhe shtoni vetëm këto 2 përbërës

Kurrë më nuk do VUANl nga koIIa!SHTYPNl 2 banane dhe shtoni vetëm këto 2 përbërës

KoIIitja mund të përfaqësojë një pjesë të mençurisë së përsosur natyrore të trupit tuaj!

KoIIitja, për të qenë e saktë, është mënyra e trupit tuaj për pastrimin e rrugeve qendrore të sistemit tuaj të frymëmarrjes. Zakonisht është një veprim i pavullnetshëm dhe shërben si lajmëtar i trupit tuaj për t’ju bërë të ditur se diçka nuk është në rregull.

Asgjë nuk ua ndërpret shpërthimin e koIIës?

Ja se çfarë ju nevojitet :2 banane organike të pjekura (shikoni për ato me pika).2 lugë mjaltë të papërpunuar organik.400 ml ujë.

Përgatitja:

Filloni të vloni ujin dhe ndersa prisni, hidhni bananet e shtypura në një tas të madh. Rekomandohet përdorimi i një lugë të madhe druri, për rezultatet më të mira. Pastaj shtoni ujë të valë në tas. Mbulojeni dhe lereni per tridhjetë minuta. Pasi të ftohet, shtoni mjaltin organik të papërpunuar dhe përziejeni atë.

Mënyra e përdorimit:

Rekomandohet që të merrni afërsisht 100 ml të kremit të koIIës, 4 herë në ditë.

Ky krem do t’ju ndihmojë të gjeni lehtësim pasi trupi juaj vazhdon te k uroje vete-veten nga çdo gjë që shkakton koIIën.