/“Kush do i japë gji Aleas?” Familjarët e Rexhinës reagojnë pas lirimit të mjekëve

“Kush do i japë gji Aleas?” Familjarët e Rexhinës reagojnë pas lirimit të mjekëve

Familjarë, qytetarë dhe përfaqësues të shoqërisë civile në Elbasan protestuan para spitalit të Elbasanit “Xhaferr Kongoli” për vd.ekjen e 25 vjeçares Rexhina Debrova, pak orë pasi solli në jetë foshnjën e saj

Ata mbajnë në duar pankarta ku shkruhet: “Duam Drejtësi!” “Kush do i japë gji Aleas”

Familjarët akuzojnë mjekët për vd.ekjen e 25 vjeçares.

Nderkohe dje togat e zeza liruan kardiologun Mehmet Ibaj dhe reanimatorin Nikollaq Thana, të arr.estuar me ak.uzën e “mjekimit të pakujdesshëm”. Ndaj mjekeve u vendos masa “detyrim paraqitje” deri në daljen e ekspertizës përfundimtare.