/Kush është maturantja e vitit në Tirane e cila ka ngjashmëri të FRlKSHME me Bella Hadid!

Kush është maturantja e vitit në Tirane e cila ka ngjashmëri të FRlKSHME me Bella Hadid!

Eshte tradite tashme prej nje kohe relativisht te gjate qe 4 vitet e gjimnazit te kurorezohen ne mbremjen e matures por vitet e fundit eshte bere trend dhe zgjedhja e maturantes se vitit ose ciftit maturant te vitit! Ne Tirane dhe Shqiperi per vitin 2019 padyshim qe maturantja e vitit eshte Xhoi Fusha nje vajze teper e bukur e cila shendrrin ne fustanin e saj mbushur me Kristale!

Por nuk mbaron e gjitha ketu, Xhoi sic shihet edhe ne foto ka nje ngjashmeri te frlkshme me modelen me fame boterore Bella Hadid per te mos thene identike. Xhoi sapo ka perfunduar gjimnazin ne Shkollen Faik Konica me rezultate te shkelqyera dhe tani kurorezohet dhe si Maturantja me e bukur per vitin 2019 duke e merituar plotesisht me bukurine e saj te vecante.

Xhoi ka pasur mjaft oferta nga agjensi mode brenda dhe jashte vendit por ajo shprehet se i ka refuzuar te gjitha per shkak se per momentin eshte e fokusuar vetem tek shkolla per te arritur rezultatet me pozitive dhe sic thote ajo per te bere krenare familjen e saj. Aq e ngjashme eshte ajo me Bella Hadid saqe nese Gigi do e shihte ne rruge me siguri do e ngaterronte me motren e saj!

Xhoi vjen nga nje familje e cila zoteron disa biznese campingjesh dhe pishinash ne shqiperi, babai i saj eshte jo pak i njohur per median pasi ai pak muaj me pare ju ofroje nje shtepi dy kateshe disa vajzave jetime dhe kontribon shume per turizmin ne vendin tone duke i bere turistet te ndihen si ne shtepine e tyre. Camping Riviera eshte nje destinacion i preferuar per turiste te shumte. Zoti si duket i ka falur ati dhe nje femije thesar sic eshte Xhoi.