Lajme

Kushërirα e Ermal Fejzullahut flet hapur fare dhe e degjenerοn: E mοra në telefοn, por Ai nuk më…

Kushërira e parë e Ermal Fejzullahut e njëkohësisht këngëtarja e talentuar Tringa Kay, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin ‘Glamour Zone’.

Fillimisht ajo tha se ishte tepër e afërt me këngëtarin e famshëm, por pas këmbënguljes së moderatores Ester Bylyku,

Tringa tregoi hatërmb etjet e vogla me Ermalin.Ester Bylyku: Për cfarë të ka mbetur hatri me Ermalin?


Tringa Kay: “Është e vështirë të të mbetet hatri me Ermalin, sepse ai është shumë person i mirë dhe i ëmbël.

Por po them dicka që ndonjëherë më ka mërzitur.

I dërgoj mesazh për ndonjë këngë të re që kam publikuar dhe i kërkoj ta postojë në Instagramin e tij.

Ka ndodhur që Ermali e ka parë me vonesë mesazhin, por unë jam ke qk uptuar dhe kam shp ër thyer ndonjëherë ndaj tij”