syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ky çift ADOPTOl një djaIë 12-vjeçar, por kur e njohën më mirë, ndryshuan mendje dhe bënë veprimin që MAHNlTËN botën…!!!

Mjaft e rre;zikshme na duhet të pranojmë, apo jo?Claudio dhe Mariela nga Argjentina ishin përpjekur të kishin një fëmijë për një kohë shumë të gjatë.

Pavarësisht faktit që ata kishin vendosur të drejtoheshin tek mundësia e fa;rëzimit artificiaI, këto përpjekje kishin qenë gjithashtu të pasuksesshme.

Prandaj çiftit i kishte mbetur vetëm një mundësi – të ado;ptonin një fëmijë.Babai ado;ptues.

Megjithatë, ky proces është mjaft i vë;shtirë dhe kërkon kohë, siç ndoshta e dini.Por Claudio dhe Mariela kishin pritur mundësinë për të ado;ptuar një fë;mijë për jo më pak por për plot 10 vite.

Mund t’a besoni?Një tjetër në vendin e tyre do të ishte dorëzuar nga gjithë ato vite pritje, por ata nuk e bënë.Më në fund, erdhi dita e shumëpritur!

Çifti ad;optoi një djalë 12-vjeçar me emrin Julio.Për fat të mirë, djali rezultoi të ishte një djalë shumë i këndshëm, që vlerësonte përkudjesjen e prindërve të rinj por vetëm një gjë e mbante të tri;shtuar dhe të pareaIizuar lumturinë e familjes së re: djalit i mungonin jashtëzakonisht katër motrat dhe vëllezërit e tij.

Që kur ai ishte nd;arë nga ata, ai ndihej në faj dhe i përmendte gjithë kohës.Claudio dhe Mariela i lejuan Julio-s që vëllezërit dhe motrat e tij të vinin dhe ta shihnin atë, kështu që fëmijët filluan të vijnë rregullisht për ta vizituar.

Duke parë lidhjen pre;këse të këtyre fëmijëve, çifti mori vendimin më të rëndësishëm në jetën e tyre pas atij për ado;ptimin e Julios dhe i ado;ptuan të gjithë vëllezërit dhe motrat e tij!

Tani Claudio dhe Mariela, të cilët kishin ëndërruar me vite të kishin një fëmijë, të paktën një, tashmë kanë një familje të madhe me pesë fëmijë.Ju lumtë!

Le të jenë gjithmonë të lumtur së bashku dhe të na shërbejnë si një shembull i mirësisë dhe dashurisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *