/Ky çift na tregon vajzën dhe është kombinimi më i bukur që keni parë

Ky çift na tregon vajzën dhe është kombinimi më i bukur që keni parë

Ne shohim njerëz të mrekullueshëm çdo ditë, mirëpo kjo familje është vërtet e tillë dhe na ka lënë pa fjalë! Prindërit janë të dy model, Ksenia Belousova dhe ish-futbollisti Hugo Ukah dhe vajza e tyre Vivienne, që ka fituar lotari gjenetike.

Vajza e tyre që tani merr pjesë në sete fotografike dhe me siguri edhe atë e pret një e ardhme si modele. Vievienne është ndër kombinimet më të bukura mes tipareve të babait dhe nënës që kemi parë ndonjëherë! Më poshtë mund të bindeni edhe ju duke i parë fotot e kësaj familjeje!