/Ky është 19-vjeçari shqiptar që HUMBl jetën TRAGJlKlSHT

Ky është 19-vjeçari shqiptar që HUMBl jetën TRAGJlKlSHT

Është nxjerrë nga rezervuari trupi i 19-vjeçarit nga fshati Borje i Kukësit që u m byt dje.

RE NEA ka nxjerrë sot në mëngjes trupin e djalit teksa gjithë natës familjarët kanë pritur duke e gdhirë në pritje të një palombari për 8 orë.

Kjo mënyrë që trupi i pajetë i djalit të tyre të prehej në paqe.

“Familja ka pritur në breg të liqenit duke qarë pa reshtur” dhe “Njerëzit kanë ndejt tërë natën aty duke sfiduar te ftohtin.

Gjynah babai te qaj trupin e djalit aty dhe jo ne shtëpi.

Kjo tregon çfarë shteti jemi”, kanë qenë disa prej raportimeve.

19-vjeçari i identifik uar si Sejmir Bajrami, u m byt pasditen e djeshme në rezervuarin e fshatit Novosejë.

Mësohet se i riu nuk dinte not teksa ishte futur në rezervuar të lahej me disa shokë.

Trupi i pajetë ndodhej në rezervuar në një thellësi prej 16 metrash.