Ky është burrl më me fat i cili jeton me dy g.ra (Foto)

0
320

Një burrë dhe dy gra që je.tojnë së bashku kanë bërë të ditur se presin një fë.mijë, duke këmbëngulur se “tre prindër janë më mirë se dy”.

Lajmi i çuditshëm vjen nga Londra, ku britaniku Adam Lyons është “burrl më me fat”, pasi ndan je.tën e tij me dy të da.shura, Brooke Shedd dhe Jane Shalakhova.

Ai ka një fëmijë me Brookë, Danten 2-vjeçar, por tashmë pret një tjetër djalë, por nga Jane.

Treshja, të cilët nd.ajnë së bashku një kr.evat super të madh, shpreson që fëmija i ardhshëm, që pritet të lindë në korrik, do të përfitojë nga kjo li.dhje e tyre.

“Është shumë bukur që do të bëhemi prindër të gjithë dhe do të rrisim fëmijët tanë bashkë”, ka thënë 36-vjeçari Adam, shkruan TCH.

“Ne kemi folur për këtë dhe të gjithë e konsiderojmë veten tonë pri.ndër të fëmijëve. Me fëmijët, emrat tajën janë zyrtarisht, “Babi”, “Mami” dhe “Mami”. Për ne, tre është më mirë se dy”, vijon ai.

Në fakt, të tre mendojnë se Ii.dhja e tyre e paz.akontë mund të jetë e ardhmja e li.dhjes dhe prindërimit.

Adam, i cil ka një biznes të vetin është edhe njerku i djalit 7-vjeçar të Brook, Oliverit.