Ky është KURTHl më i ri që hajdutët bëjnë me makinat,mund ta pësojmë të gjithë

  0
  217

  Ndërkohë që shumica punojnë për të siguruar jetën, haj dutët thurin plane se si të bëjnë para pa u lodhur.

  Planet janë nga më të ndryshmet, nga vje dhjet ordi nere deri tek ato më të sofistikuarat, siç është rasti konkret.

  Një biznesmen sapo kishte dalë nga një bankë e nivelit të dytë në qytetin Adiyaman të Turqisë duke i hipur makinës. Pasi eci disa metra ai konstatoi se goma e pasme e makinës ishte ç arë duke ndaluar kështu me qëllim ndërrimin e saj.

  Një moment, atij i afrohet edhe një person tjetër duke i premtuar se do t’a ndihmonte. Ndërkohë që ky e mbante me muhabet, tre persona të tjera hapën derën e makinës duke marrë prej aty çantën me disa mijëra euro, disa çeqe dhe ar.

  Pasi konstatoi se shokët i morën çantën, haj duti që iu afrua sikur do ta ndihmonte bëri sikur po i ndiqte ata ndërkohë që u largua vetë me vrap.

  Në fund biznesmeni kuptoi gjithçka, megjithatë çanta nuk është gjetur ende.