/Ky është miu “hero” që përballet me 5 mace (Video)

Ky është miu “hero” që përballet me 5 mace (Video)

Një mi është përballur me pesë mace
Në këtë video shihet një mi mjaft i madh, i cili i ndjek katër mace.

E çuditshme është mënyra se si ai sillet me këto mace, ai futet në mesin e këtyre maceve dhe përsëri largohet nga aty dhe macet vetëm sa largoheshin dhe kërcenin nga frlka.

Vetëm njera nga këto mace i afrohet, por edhe ajo nuk guxon të bëj diçka më shumë.

https://youtu.be/65Oo219hMYY