Lajme

Ky është persni që shkαktoi terrοr në Sheshin ‘Skënderbej’

Personi që shihni në foto është i riu që drejtonte makinën me të cilën u fut në Sheshin Skënderbej mes turmës së qytetarëve duke shkaktuar një terror dhe panik.

Ai është neutralizuar nga qytetarë të pranishëm dhe një i ri i guximshëm ishte ai

që si një hero kërceu mbi xhamin e parë të makinës dhe e ndaloi shoferin të ecte më tej në Shesh.