Ky është Vladimir Beqiraj që i mori jetën grύas, nënë të tre fëmijëυe

Personi që shihni në foto është Vladimir Beqiraj 51 vjeç.

Ai dhu noi b rutalisht e më pas ma sakroi me thikë bashkëshorten e tij 41 vjeçe nënë të tre fëmijëve, dy prej të cilëve të mitur.

51-vjeçari dyshohet se ka a buzuar siste matikisht me vikti mën, për pasojë, disa muaj më parë 41-vjeçarja e ka denoncuar në polici për rra hje.

Megjithatë, gruaja fatkeqe ishte e bindur se burri i saj i larguar e kishte kapërcyer xhelozinë patologjike që kishte për të dhe kështu 41-vjeçarja e priti në shtëpi.

E gjithë kjo deri dje, kur u kthye m akthi për nënën e ndjerë. Gjatë një debati që çifti ka pasur, 51-vjeçari ka humbur kontrollin, ka rrahur rëndë 41-vjeçarin dhe ajo e ka denoncuar sërish.

Pak orë më vonë ajo u gjet e pajetë nga th ika që mbante 51-vjeçari, me të cilën ai arriti ta go diste dy herë në qafë dhe në gjoks.