/Ky ka qenë i forti i Korçës,burri i Eli Farës. E dini pse nuk u martua më?

Ky ka qenë i forti i Korçës,burri i Eli Farës. E dini pse nuk u martua më?

Këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte vetëm disa muajshe.

Më pas Eli nuk është martuar më dhe nuk ka bere asnjë lidhje tjetër dashurie publike, edhe pse thashethemet nuk mungonin.

Por e dini se kush është babai i Marinës?

Babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani.

Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani.

Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka pasur probleme me drejt’ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba’ndës së Çobenjve”.

Sipas burimeve pranë Luli jeton në Korçë por prej 20 vitesh nuk dihet çfarë bëhet me të.