syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ky njeri vrejti gjera te çυditshme ne shtepi, dhe vendosi kαmerat ja cfare gjeti… ( VIDEO)

kamerat e sigurisë në një shtëpi kanë filmuar diçka të çu.ditshme duke lëvizur nëpër dhomë.

Mendohet se figurat që lëvizin në video janë fantazmat e një fëmije të vogël dhe qenit të tij. 

Në pamjet e pub/likuara, fillimisht çdo gjë duket normale, por papritmas një figurë gati tra.nsp.arente paraqitet dhe fillon të lëvizë nëpër dhomë.

Joey Nolan, një konsulent digjital nga Long Island, i ka parë pamjet thotë dhe thotë se njerëzit kanë filluar të sygjerojnë se fëmija duket sikur luan me kafshën e tij.

33-vjeçari tha se ngjarjet e çu.di.tsh.me në shtëpi nisën disa javë përpara se të filmohej ‘skena’.

Ai shtoi se ai po shihte ëndërr sikur i kishte blerë vajzës një qenush dhe rezultoi se bashkëshortja po shihte të njëjtën ëndërr. 

https://player.boostplatforms.com/video?id=1566546542177

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *