Lajme

Lαrgohen 10 komisionerë të LSI nga qendrat e votίmeve në Devoll, 2 ditë para zgjedhjeve

Përgjatë 2 ditëve janë larguar 10 komisionerë të LSI në qëndrat e votimeve në Devoll.null

Burime pranë KZAZ Devoll bëjnë të ditur se shkak i largimit të tyre janë arsye familjare

ndërsa mësohet se po punohet për zvendësimin e tyre brënda ditës së sotme.

Komisionerët kanë paraqitur pranë zyrave dorheqjen me shkresë dhe në këtë situatë nuk përjashtohet mundësia edhe për largime të tjera.

Në bashkinë e Devollit jane 50 qëndra votimi dhe rreth 33000 votues.