“Lγρsari i uritυr” u kërkon një copë bukë, shikοni si reαgojnë shitësit shqiptare

Anëtarët e grupit “GJ07 Prank”, kanë organizuar një eksperiment social në Gjakovë.

Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke, ku ka kërkuar ushqim.

Ai është prezantuar si një i varfër i uritur dhe që i duhet një copë bukë.

Si sillen punonjësit e këtyre furrave?

SHIKO VIDEON KËTU

https://player.boostplatforms.com/video?id=100001130225