December 1, 2023
Lajme

l riu nuk kishte dalë nga shtëρia 3 muaj pasi kishte thγer këmbën, ditën e parë që del në qytet ja cfarë i ndodh (Video)

Ferdi Bahar nga Turqia është ndoshta një nga njerëzit më të pa fat në botë … Pse? Sepse ai u ak sid entua ditën e parë pasi u largua nga shtëpia pas tre muajsh të gjatë.

Gjegjësisht, ky djalë i ri ka th*yer këmbën disa muaj më parë. Lën dimet ishin aq të rënda sa ai kaloi gati 90 ditë në shtrat.

Sigurisht, ai nuk u largua nga shtëpia e tij gjatë gjithë kësaj kohe, dhe kur më në fund ishte në gjendje të lëvizte, një ak sident tjetër i ndodhi atij.

Në ditën fat ale, ai u largua nga shtëpia për të pirë më në fund kafe me miqtë.

Ai po ecte i lumtur në rrugë dhe as nuk e imagjinonte që në momentin tjetër do të god itej nga dera e hapur e një kamioni në lëvizje.

I riu ra si i pre rë dhe pastaj pështyu disa dhëmbë të th*yer. Shikoni si dukej e gjitha.

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *