/La derën hαρur ρër t’u freskυar, e r ejα gjen në mëngjes në s htrαt k.omshiυn dυke …

La derën hαρur ρër t’u freskυar, e r ejα gjen në mëngjes në s htrαt k.omshiυn dυke …

Një e re eshte gjendur ne nje situate thuajse të pabesueshme.

Një 27-vjeçare e cila jeton në Palermo, Itali gjeti në mëgnjes në shtratin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni.

Policia ka thënë se sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar.

Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj i cili po i prekte trupin.

Ajo tentoi ta largonte dhe më pas nisi të ulërinte. 36-vjeçari u arrestuar ndërsa ajo ndihet ende e shokuar nga ngjarja.