/La takim me nje grua ne hoteI,por kur shkon atje “trondĺtet” se çfarë sheh

La takim me nje grua ne hoteI,por kur shkon atje “trondĺtet” se çfarë sheh

Burri ishte fr eku ent ues i rregullt në një chat spe cifik për takime ero tike.

Kur shkon në hotel i iku mendja, pasi përballë i doli kunata, motra e gruas. Dhe nuk kishte sh ok më të madh.

Ai ten toi të qet ëso nte kun atën e t’i kërkonte të mos i thoshte gjë gruas, por një gjë e tillë nuk ndo dhi.

Ajo vrapoi te e motra dhe i tregoi gjithçka.

Ngj arja ka ndo dhur në Itali dhe pas kësaj gruaja e tij jo vetëm e për zuri nga shtëpia, por ia ho dhi të gjitha rrobat jashtë.

Çështja e çif tit ka përfunduar në derën e avokatit.