Laçiani υ jen të mαrrë n υse me mbIesëri, natën e ρarë vë dυαrt në kokë kur υ. αjza i…

Një emigrant ka pranuar të krijojë familje me një vajzë të cilën e ka njohur me mblesëri,

por ajo që ka ndodhur natën e parë mes tyre e ka shokuar djalin nga Laçi.

Kjo është historia e trishtë e rrëfyer. “Më la o njerëz, më la dhe më degjeneroi…

Nuk dua ta shaj sepse unë ndjeva për të, por jam shumë keq dhe dua të shfryhem.

Jam 27 vjeç nga Laçi dhe si shumë të rinj për një jetë më të mirë prej vitesh kam emigruar jashtë vendit.

Atje punoj dhe jam stabilizuar shumë mirë.

Sipas këtyre të shtëpisë time kishte ardhur koha që të krijoja familje dhe siç e kanë zakon nga anët tona,

duke qenë se unë s’po doja të huaj, njerëzit e mi u futën për një vajzë.