/Laçianja rrëfen haIIin: Nga ajo që më bëri BURRl u truIIosa dhe…

Laçianja rrëfen haIIin: Nga ajo që më bëri BURRl u truIIosa dhe…

Mendonte se kishte familjen ideale, derisa zbuloi tradhë.tinë e bashkëshortit dhe tani ndjehet e shka.tërruar. Kjo është Historia e rrëfyer e trlshtë e një të reje.

“Burrat janë tra.dhëtarë! Nuk ka pikë dyshimi për këtë. Dikush më shumë e një tjetër më pak, por në një fazë të jetës ata ta dre.dhin.

Jam një 32-vjeçare nga Laçi. Por burrin e kam marrë me dashuri, jemi njohur bashkë që në kohën e gjimnazit. Fejuar e më pas martuar.

Kam mësuar që burri im më ka tra.dhëtuar. Bëhet fjalë për një histori që ka zgjatur disa muaj, por që burri e quan ‘lajthltje si gjithë meshkujt’.

Kur e zbulova ju betohem që për 4 minuta unë kam qenë e shtrlrë në gjendje të fi.këti, nuk merrja dot as frymë, gati ika nga kjo jetë dhe mjekët më thanë që e kisha nga tro.nditja që kisha pësuar.

Pas lutjeve të burrit, kam vendosur të mos lë, por nuk mund t’i besoj më ato çfarë më thotë.

Kam humbur tërësisht edhe besimin në vetvete. Kam frlkë se mos kam bërë zgjedhjen e gabuar duke e falur.

Por unë e dua dhe e respektoj familjen. Ama nëse më tra.dhton tani që jam ende e ri dhe e lumtur, po më vonë? Ndihem e shkat.ërruar.”