/Lajm fundit/ Kë rcënohet me jetë Kryebashkiaku, deI me shpejtësi para mediave: Ma soIIën në zyrë…

Lajm fundit/ Kë rcënohet me jetë Kryebashkiaku, deI me shpejtësi para mediave: Ma soIIën në zyrë…

Një tjetër kë.rcënim është bërë me zarfe me plumba brenda.

Kryetari i Bashkisë së San Severo, Francesco Miglio, thotë se pakoja u dërgua të martën në mëngjes tek Palazzo Celestini, ku është vendosur komuna.

Kryetari menjëherë raportoi incidentin në polici ndërsa dje u mbajt një mbledhje e jashtëzakonshme e komitetit për rendin dhe sigurinë publike.

“Ne kemi besim të fortë në punën e institucioneve dhe nuk e lejojmë veten të na frikësojë as ky episod. Ne synojmë të vazhdojmë angazhimin tonë për San Severo dhe për të gjithë qytetarët e San Severo me ndershmëri, besnikëri dhe pasion “, – përfundon Miglio.