syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Lajm i fundit/ 2 nipat e ‘fundosin’, drejt ARRESTlMlT deputeti miIioner i Partise Socialiste

SPAK nis h etimin pasuror ndaj deputetit socialist Rrahman Rraja, në bazë të ligjit a.nti-ma.fia. Mësohet se në verifikim pasuror janë dhe dy nipat e socialistit Rraja, Ramazan e Fioralb Rraja, të cilat u arr.e.stuan dy ditë më parë në kuadër të një operacioni ndërkombëtar an.ti-dr.ogë.

Në kuadër të këtij operacioni u ar.re.st.uan 6 shtetas shqiptarë dhe dy të huaj, mes tyre Ramazan Rraja dhe Fioralb Rraja. Hetimet vijuan në bashkëpunim me autoritetet në Belgjikë dhe Gjermani.

Në harkun kohor të 3 viteve nisur nga 2018 këtij grupi ju sek.ue.steua 1.2 ton ‘m/iell i bardhe’. Ndërkohë, gjatë operacionit të dy ditëve më parë u se.kues.truan 232 kilogramë , një a.rm.ë pis.tol.etë, si dhe rreth 200 mijë euro.

Gazetari Arsen Rusta mëson se pas këtij operacioni dhe përfshirjes së anëtarëve të fisit Rraja, familjarë të afërt të deputetit socialist Rrahman Rraja, SPAK nëpërmjet ligjit an.ti-ma.f.ia të vitit 2009 ka nisur h.etimin pasuror ndaj tre personave të lartpërmendur.