syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Lajm i fundit/ Kërcέnohet me jetë Gazetarja e njohur e Lajmeve: Do ju detyroj që të…

Gazetarja e njohur, Azucena Uresti  ka marrë një kërcënim me jetë nga një prej karteleve më të mëdha të drogës në Meksikë.

Paralajmërimi u bë nga një njeri i cili tha se po flet në emër të udhëheqësit të bandës Jalisco Neë Generation (CJNG),

sepse sipas tij Televizioni Milenio po favorizonte të ashtuquajturat grupe të vetëmbrojtjes, të organizuara për t’i rezistuar CJNG-së.

Në video, gazetarja Azucena Uresti kërcënohet drejtpërdrejt.

“Unë do t’ju detyroj të hani fjalët tuaja edhe nëse më akuzojnë për vrasje të femrave”, tha kërcënuesi.

CJNG është fajësuar për disa nga sulmet më të përgjakshme në Meksikë, dhe udhëheqësi i tij, Nemesio Oseguera Cervantes, është një nga njerëzit më të kërkuar të vendit.

SHBA ofron një shpërblim prej 10 milionë dollarësh për informacionin që çon në kapjen e tij.

Meksika është një nga vendet më të rrezikshme në botë për të qenë gazetar. Por edhe pse sulmet ndaj reporterëve lokalë janë të zakonshme, paralajmërime të tilla publike janë të rralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *