/Lajm i fundit: PërciIIet për në banesën e fundit, nëna e kryeministrit Rama

Lajm i fundit: PërciIIet për në banesën e fundit, nëna e kryeministrit Rama

Nëna e kryeministrit Edi Rama, Aneta Rama është përcjellë për në banesën e fundit.

Raportohet se për shkak të pandemisë, një numër i kufizuar njerëzish kanë marrë pjesë në ceremoninë e va rrimit.

Më herët, kryeministri Rama dhe i vëllai Olsi iu drejtuan me një mesazh miqve dhe të afërmve për ndarjen nga jeta të nënës së tyre.

Familja Rama kërkoi mirëkuptimin e tyre për përcjelljen për në banesën e fundit të Aneta Ramës, për shkak të situatës nga Covid-19.