/Lajm i fundit/ Shpërndahet Parlamenti? Meta në konferencë të jashtëz akonshme

Lajm i fundit/ Shpërndahet Parlamenti? Meta në konferencë të jashtëz akonshme

Pasi takoi të gjithë krerët e partive të mëdha, përveç Ramës, Presidenti Meta ka njoftuar një konferencë të jashtëza konshme për shtyp.

Pritet që Meta të shpallë datën e re të zgjedhjeve lokale, ndërsa përflitet edhe për një veprim më të guximshëm, i cili është shpërndarja e Parlamentit dhe përcaktimi i datës së zgjedhjeve të përgjithshme.

Vijon…