/LAJM I HlDHUR! Pëson in farkt dhe nd ërron jetë ish-Presidenti në moshën 63 vjeçare

LAJM I HlDHUR! Pëson in farkt dhe nd ërron jetë ish-Presidenti në moshën 63 vjeçare

Ish-presidenti i Malit të Zi, Momir Bulatoviç ka ndërruar jetë në moshën 63-vjeçare, njoftoi sot media serbe që shton se sipas tyre ai ka v dekur nga një inf arkt.

Bulatoviç ka qenë president i Malit të Zi gjatë viteve 1990-98 si edhe shef i qeverisë së Federatës Jugosllave gjatë viteve 1998-2000.