Lajme

Lajm i madh! Doni te udhetoni jashte shteti? Ministria nxjerr rregullat per shqiptaret sipas shteteve

Ministria e Jashtme ka informuar qytetarëve lidhur me rregullat që duhet të dinë para se të dalin jashtë vendit.

Me anë të një dokumenti, radhiten të gjitha rregullat që shtetet të cilat tashmë kanë nisur fluturimet kanë për qytetarët.

“Dëshironi të informoheni rreth regjimit të lëvizjes së qytetarëve shqiptarë jashtë vendit gjatë situatës

me COVID 19Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, nisur nga situata e krijuar prej kufizimeve të lëvizjes së lirë të udhëtarëve jashtë vendit,

me qëllim parandalimin e situatave problematike, informon në kohë reale për çdo ndryshim të këtij regjimi që lidhet me lëvizjen e qytetarëve”, thuhet në njoftim.

RREGULLAT I GJENI MË POSHTË:

KLiko per te pare linkun e rregullave per cdo shtet