/Lajm i mirë/Edi Rama jep lajmerimin që nuk e priste askush, ja çfarë pritet të ndodhë

Lajm i mirë/Edi Rama jep lajmerimin që nuk e priste askush, ja çfarë pritet të ndodhë

Kryeministri Edi Rama ka dhen e sot lajmin per firmosjen e kontrates per ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë – Durrës.

“LAJM I MIRË – Pas më shumë se 3 vjetësh projektim, procedura financimi dhe garë ndërkombëtare firmosim kontratën për ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë – Durrës🚂

Një investim strategjik që pas dekadash të tëra boshllëku hap kapitullin e Rilindjes së Hekurudhës Shqiptare, me një aks prioritar që përkon edhe me vizionin e Metropolit Europian Tiranë-Durrës🚈✈️🚢🛥🚍🚘
Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, firmos kontratën për fillimin e punimeve”.