Lajm i mrekullueshëm për fëmijët që ushqeheshin në kazanë, u ndryshon rrënjësisht jeta

  0
  287

  “Shqiptarët për shqiptarët” janë në banesën e vjetër të familjes Cuko.

  Erjona: Ne nuk kemi pasur asnjëherë shtëpi tonën, këtu jetojmë me qira.

  Elvisi: Ju keni edhe shumë borxhe nëpër dyqanet rrotull! Eja dalim, ne nuk duam më Iot hidh.ërimi. Eja Luis dalim do shkojmë diku!

  Shitësi: Këto janë borxhet e familjes, por disa para ja kam falur!

  Fatma shleu të gjitha borxhet e familjes nëpër dyqanet përreth. Fatma dhe Elvisi shoqërojnë familjen në banesën e tyre të re të dhuruar nga shqiptarët. Erjona nuk mund ti mbajë lotët nga emocionet.

  Elvisi: Si të duket shtëpia e re?

  Erjona në lot: Nuk e kam ëndërruar më para një shtëpi kaq të bukur.

  Fatma: Eshtë shtëpia juaj ta gëzoni, këta 5 yje e meritojnë!

  Erjona: I ka lot gëzimi, faleminderit shqiptarëve që kanë kontribuar për këtë shtëpi që do rris 5 fëmijët e mi. Kjo është një mrekulli!

  Një surprizë ishte dhe për kryefamiljarin Gentin i cili nuk e priste këtë surprizë të organizuar nga stafi.

  Elvisi: Ne gëzohemi bashke me ju! Kur shqiptarët janë bashkë kjo tregon që ne bashkë mund të bëjmë mrekullinë!

  Elvisi njoftoi se familjes i janë akorduar 300 mijë lekë pension për dy vjet nga një zonjë. Shikoni videon për të parë reagimin e familjes.

  Po ashtu edhe Erjonës i gjendet sërish punë në call center./Balkanweb